Τιτανομαχία

Μελάνια χύνονται για τον έλεγχο του πληθυσμού που ασκείται μέσω της τεχνολογίας, ειδικά μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού.

Ξέρεις, είναι σωστά όλα αυτά που διαβάζεις.

Αλλά....  Όσο δίνεις αξία στο γεγονός, τόσο αυτό θα δυναμώνει.


Η τεχνολογία είναι το τέλειο εργαλείο μας σήμερα. Και το έχουμε χρησιμοποιήσει, εως και καταχραστεί και καταευχαριστηθεί και οι απλοί πολίτες. Όχι μόνο κυβερνήσεις κλπ.

Άλλωστε ο κόσμος πάντα ελεγχόμενος ήταν. Με τα μέσα που διατίθονταν σε κάθε εποχή. Η εξάρτηση από τη φυλή σου (κοινωνικά όντα δλδ) είναι το πιο φυσιολογικό βιολογικό φαινόμενο για έμβια όντα, αλλά χρησιμοποιείται αιώνες τώρα προς όφελος του αυτοκράτορα.

Ο πόλεμος αυτός αφορά τους αυτοκράτορες.  Μόνο. Δίνεται μάχη τιτάνων.


Θα προτείνω λοιπόν κάτι: διάβαζε. Συνέχισε. Αλλά χρησιμοποίησε το κείμενό σου αλλιώς: Πάρε το κείμενο, βάλτο στον μεταφραστή πχ και κάνε επανάληψη στα Ισπανικά σου, στα Αγγλικά σου, Γερμανικά σου, Γαλλικά σου. Εμπλούτισε το λεξιλόγιο στη γλώσσα σου. Σύγκρινε απόψεις ερευνητών, ιστορικών, στατιστικών αποτελεσμάτων.
Αλλά μην δίνεις περισσότερη αξία στο περιεχόμενο από όση πραγματικά έχει.
Ο εχθρός δεν είναι άγνωστος πια, τους καταλάβαμε... Απλά είναι ανώνυμος και πολύ ισχυρός! Οπότε παίζει με αυτό: τον φόβο μας. Μας ενισχύει τους φόβους. Ή προσπαθεί.

Υπάρχει πάντα μια διέξοδος. Όπου και να είσαι. Η ελευθερία δε δεσμεύεται. Φύσει  αδύνατον. Διότι υπάρχει η τέταρτη διάσταση, ο  χρόνος. Και ελεύθερια είναι η έλευση. Και ο χρόνος κυλάει και κυλάει και κυλάει........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου