τρόποι αντιμετώπισης του κορωνοϊού στο Βερολίνο

greeck






Σας παραθέτω τους τρόπους αντιμετώπισης του κορωνοϊού από προσωπική εμπειρία στο Βερολίνο:




Εργάζομαι σε παιδική μέριμνα. Το νηπιαγωγείο μας είναι ένα νηπιαγωγείο έκτακτης ανάγκης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό για τα παιδιά αστυνομικών, νοσοκόμων ή γιατρών κλπ.


Εγω είχα ξηρό λαιμό και βήχα για περισσότερο από μία εβδομάδα και τώρα ο σύντροφός μου έχει βήχα, πυρετό και ξηρό λαιμό επίσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εξεταστούμε & οι δύο.


Σήμερα περιμένουμε στην κλινική Vivantes στο Tempelhof για 6 ώρες. Και αφού τελικά μετά από έξι ώρες καταφέραμε να φτάσουμε στο ιατρείο, ο γιατρός, εντελώς εχθρικός, αρνήθηκε να μας εξετάσει, επειδή δεν πληρούσαμε λέει τα κριτήρια, αφού δεν ταξιδέψαμε στην Ιταλία ή την Κίνα και δεν ήρθαμε σε επαφή με εξακριβωμένους ασθενής από τον κορονοϊό.



Και εγώ αναρωτιέμαι: αν όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται κατά αυτό τον τρόπο, πώς είναι δυνατόν να υπάρξουν επιβεβαιωμένοι ασθενείς από το κορωνοϊό;



Προκειται για ενα παγκόσμιο οικονομικό κραχ με το τέλειο εργαλείο, την ασθένεια.


Προφανώς όμως διαπίστωσαν ότι για να στέλνουν τον κόσμο μαζικά στα σούπερ μάρκετ και να κλείνουνε τις μικρές ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως είναι τα κέντρα μαζικής εστίασης, αυτοί που θέλουν μαζεύουν άπειρα χρήματα και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Με το να σε απειλούν ότι θα κλείσουν οι στρόφιγγες της οικονομίας, οι πωλήσεις στο σούπερ μάρκετ έχουν αυξηθεί κατά 30% τη μέρα. 

Γινεται λόγος τόσα χρόνια για οικονομικό πόλεμο και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη χειρότερη φάση. Κανείς δεν προσπαθεί να προστατέψει κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου